Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

10/4/11

Πολυτελής γάμος... σκύλων! (photos)

Πολυτελής γάμος... τετράποδων πραγματοποιήθηκε στο Έσσεξ στην Αγγλία. Ένας σκύλος “αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης” με την αγαπημένη του σκυλίτσα!



Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας Λουίς Χάρις, έχει στην κατοχή της μιαμπουτίκ σκύλων αλλά και μια γενικότερη αδυναμία στα τετράποδα. Έτσι έβαλε δημοσίευση στο διαδίκτυο για να βρει η σκυλίτσα της τον ιδανικό σύντροφο. Όταν βρήκε τον “κατάλληλο”, θέλησε να προσδώσει κάθε δυνατή πολυτέλεια στο γάμο της σκυλίτσας της.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό με1.800 κρύσταλλα Swarovski και ένακολιέ από μαργαριτάρια. Ο γαμπρός ήταν κομψός φορώντας ένα μαύρο σμόκιν.



Μάλιστα η κυρία από το Έσσεξ, πλήρωσε 20 χιλιάδες λίρες ώστε να ενώσει με τα δεσμά του γάμου τη σκυλίτσα της με ένα άλλο σκύλο. Όπως δήλωσε η ιδία στην Ντέιλι Μέιλ"Ήθελα να είναι τέλεια η μέρα αυτή. Η Λόλα απήλαυσε το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο της προσοχής".

Οι καλεσμένοι του γάμου ήταν εκλεκτοί, 80 σε αριθμό, πολλοί από αυτούς μάλιστα είχαν φέρει και τα δικά τους κατοικίδια να παρακολουθήσουν την τελετή!



Σε ότι αφορά την επιλογή του... "συζύγου", έγινε ύστερα από μια σειρά συναντήσεων των δυο σκυλιών. Σύμφωνα με τη Λουίζ η σκυλίτσα της αμέσως έδειξε ότι απολαμβάνει τη συντροφιά του Μούγκλη, που τελικά παντρεύτηκε.



H σχέση των δύο τετράποδων προβλέπεται να είναι εξ' αποστάσεως αφού μένουν σε διαφορετικές πόλεις...


ΠΗΓΗ: .cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...