Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

3/4/11

Γυναίκα: Τι ερεθίζει τους άνδρες;

Βρεγμένα μαλλιά
Είτε έχετε ξεχάσει την ομπρέλα σας, είτε βρίσκεστε στην παραλία και μόλις έχετε βγει από την θάλασσα, τα βρεγμένα μαλλιά και οι σταγόνες στο δέρμα σας ερεθίζουν πολύ τους άνδρες.

Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε και αδιάβροχο μακιγιάζ ώστε να μην πετύχετε την αντίθετο αποτέλεσμα...




Ζουμερά χείλη
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ισχυρά χρώματα, αρκεί να είναι καλοσχηματισμένα με λιπ γκλός ή βάλσαμο χειλιών ώστε να φαίνονται πιο υγρά και ζουμερά.


Βαθύ ντεκολτέ
Προκαλεί τους άνδρες. Το μυστικό του καλού γούστου είναι στον υπαινιγμό. Αυτό το συγκεκριμένο μέρος του γυναικείου σώματος προκαλεί πολύ τον ενδιαφέρον του αντιθέτου φύλου. Το μέγεθος του στήθους δεν έχει σημασία σε περίπτωση που διαλέξουμε τον κατάλληλο σουτιέν.


Μακριά νύχια με ωραίο μανικιούρ
Το χέρι της γυναίκας είναι πολύ ισχυρό όπλο στην αγάπη. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί ένα από τα στοιχεία του γυναικείου σώματος που προκαλεί την ερωτική έλξη. Τελικά τα χέρια της γυναίκας παίζουν μεγάλο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.


Σέξι ρόλος
Συνήθως το καλοκαίρι είναι η εποχή στην οποία οι άνδρες τρελαίνονται από την σεξαπίλ, που βρίσκεται παντού γύρω μας. Το χειμώνα επίσης οι γυναίκες φορούν φόρεμα, όμως το σώμα τους κρύβεται κάτω από πολλά ρούχα. Το καλοκαιρινό σέξι φόρεμα και ο τρυφερός αέρας, που παίζει μαζί του προκαλούν σεξουαλικές φαντασίες στον μέσο άνδρα. Τα κοντά φουστανάκια έχουν την ίδια επίδραση, όμως το φόρεμα είναι πιο προκλητικό.


Σέξι κώλος
Μετά από το στήθος, ο κώλος είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του γυναικείου σώματος και ειδικά εάν φαίνεται καλά με το κοντό πανταλονάκι ή στο στενό τζιν, ο άνδρας χωρίς καμία αντίδραση μπορεί να σε ακολουθεί και να απολαμβάνει την προκλητική θέα.


Μεταξωτές ή δικτυωτές κάλτσες
Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών έχουν μεγάλη αδυναμία στις μεταξωτές κάλτσες με ζαρτιέρα. Οι ζαρτιέρες είναι ένα αξεσουάρ που προσδίδει θηλυκότητα, σεξαπίλ και πολύ εύκολα προκαλεί τις σεξουαλικές φαντασίες.


Ψηλά τακούνια
Τα πολύ λεπτά και ψηλά τακούνια εφόσον είναι πιο άνετα για μια μεγάλη χρονική διάρκεια περπατήματος προκαλούν ακόμα και με το χτύπημά τους.


Παγωτό
Δεν ενώνουμε οποιοδήποτε παγωτό, ενώ ατομικό παγωτό το οποίο θα προκαλέσει και τον πιο συντηρητικό άνδρα και βλέποντας πως η γλώσσα σας παίζει μαζί του πονηρά θα ιδρώσει. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να προκαλέσετε το λάγνο βλέμμα των ανδρών, καλύτερα να το φάτε στο σπίτι ή να αγοράζετε κυπελάκια.


Γλειφιτζούρια
Έχει ακριβώς την ίδια επίδραση όπως και το παγωτό με μια μικρή εξαίρεση, ότι την ιδρώτα του άνδρα θα την προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζετε με τα χείλη σας.



ΠΗΓΗ: olagiatingunaika
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...