Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

27/1/11

Γουρουνάκια….. με ιδιωτικό νησί!

Αυτά τα αξιολάτρευτα γουρουνάκια απολαμβάνουν κάθε μέρα τα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής, στον ιδιωτικό τους παράδεισο, ένα μικρό νησάκι στις Μπαχάμες.

Επιδεικνύουν με χάρη τις κολυμβητικές τους ικανότητες στους κατάπληκτους επισκέπτες που συρρέουν στην παραλία τους για να δουν την εξαιρετική τοποθεσία που τα τυχερά αγριογούρουνα κάνουν τις βουτιές τους.


Τα «κατορθώματά» τους αποτύπωσε με την κάμερά του ο φωτογράφος και ξεναγός, Jim Abernethy, 52 ετών από την Φλόριδα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντίκρισε αυτό το ασυνήθιστο θέαμα πριν από μερικά χρόνια!


Το «νησί των γουρουνιών» ή όπως είναι επίσημα γνωστό το «μεγάλο κοραλλιογενές νησί» (Big Major Cay), έχει φυσικές πηγές νερού και βρίσκεται ανάμεσα σε μια σειρά γειτονικών νησιών που το προστατεύουν από τα κύματα που προκαλούν οι τροπικές καταιγίδες.


Λέγεται ότι τα γουρουνάκια άφησαν στο νησί ναυτικοί, οι οποίοι όμως δεν επέστρεψαν ποτέ για να τα πάρουν. Τώρα τρέφονται κυρίως με ό,τι τους φέρνουν οι τουρίστες που συρρέουν στο νησί για να τα δουν


.ΑΠΟ NEWSBEAST


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...