Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

23/10/10

Η Κυρία Τσόνγκ και ο αριθμός 251

Κοιτάζοντας την Φωτογραφία δίπλα κάποιος θα έλεγε "τι καλή κυριούλα και νοικοκυρά ειναι αυτή η κυρία" ετσι δεν ειναι ; Ομως η Κυρία αυτή εχει ενα πολύ πλουσιο βιογραφικό.Κατάγεται απο την Σιγκαπούρη και το ονομά της ειναι Ανναμπέλ Τσόνγκ ( Annabel Chong ).Η Κυρια αυτή λοιπόν εχει ενα απιστευτο Ρεκόρ.Θελετε να το μάθετε ;
....Η Κυρια αυτή ηταν Διάσημη Πορνοστάρ στις ΗΠΑ.Κατέχει το Ρεκορ της μεγαλυτερης Παρτούζας παγκοσμίως και φυσικά αυτή η Παρτούζα εχει καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.


Στις 19 Ιανουαρίου του 1995 σε Ηλικία 22 Χρονών εγινε παγκοσμίως γνωστή οταν σε ταινια πορνό 
συνουσιαστηκε με 251 Αντρες. Για το Κατόρθωμα της αυτό χρειστηκαν 10 ωρες συνεχούς σέξ.Αν και το γεγονός πως η πορνοταινια αυτή με τον τίτλο " The World's Biggest Gangbang" ( Η μεγαλύτερη παρτουζα του κόσμου ) ειναι πια κλασική στο ειδος σε ολον τον κόσμο φυσικά η Ανναμπελ Τσόνγκ δεν εισέπραξε ποτέ τα 10.000 δολλάρια που της υποσχέθηκαν για το γυρισμα.

Για το τελος θα σας αναφέρουμε πως η Ανναμπελ Τσόνγκ σταμάτησε εκεινη την μερα που γυρισε την Τσόντα στο νουμερο 251 επειδη ενιωσε εντονους πόνους στο ...ξέρετε που.





www.troktikaras.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...