Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

5/4/11

Λαμπραντόρ έσωσε αγνοούμενο βρέφος 22 μηνών

Ο μόλις 22 μηνών Tyler Jacobson το “έσκασε” από το σπίτι του την περασμένη Παρασκευή (01/04), ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση με τη μητέρα του και το φίλο της. 



Ευτυχώς, τον μικρούλη ακολούθησε και το λαμπραντόρ της οικογένειας, που τον κράτησε ζεστό και ζωντανό, μέχρι την επόμενη μέρα, οπότε και εντοπίστηκε σε κοντινό δάσος.

Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ήταν άμεση, μόλις η μητέρα του αντελήφθη την απουσία του.

Ο σερίφης της περιοχής Elgin, στηΝότια Carolina των Ηνωμένων Πολιτειών, οργάνωσε 25μελή ομάδα διάσωσης, ενώ στις έρευνες συνέδραμε και ένα ελικόπτερο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειές τους, ο μικρός δεν εντοπίστηκε.

Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, η ομάδα διάσωσης συνέχισε τις προσπάθειες εντοπισμού του βρέφους, ώσπου ένας άνδρας που περνούσε από το δάσος, ειδοποίησε την Αστυνομία, ότι άκουσε κλάμα μωρού.

Ο Tyler είχε απομακρυνθεί μόλις ένα τέταρτο από το σπίτι του, φορώντας μόνο το φανελάκι και την πάνα του.

“Για να είμαι ειλικρινής, ο σκύλος τον κράτησε ζωντανό”, δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην έρευνα, τονίζοντας πως όχι απλώς ακολούθησε το παιδί, αλλά το “αγκάλιασε” και το κράτησε ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια της παγωμένης νύχτας.

“Άκουσα ένα σκύλο να γαβγίζει νωρίς το πρωί, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Απλά άκουσα ένα σκύλο να γαβγίζει. Σκεφτείτε ότι ένας σκύλος πρόσεχε μία ολόκληρη νύχτα ένα μωρό. Πιο πολύ μοιάζει με σενάριο ταινίας, παρά με γεγονός από την πραγματική ζωή”, δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Ο μικρός “δραπέτης” επέστρεψε σπίτι του, ωστόσο, αμέσως μετά ανέλαβαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, λόγω των αμφισβητούμενων συνθηκών, κάτω από τις οποίες ζει με τη μητέρα του.



ΠΗΓΗ: .cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...