Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

14/3/11

Η άγνωστη ζωή της συντρόφου του Χίτλερ

Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ έλειπε, η σύντροφος του, Εύα Μπράουν έπληττε θανάσιμα..Δεν εξηγούνται αλλιώς τα απαγορευμένα πράγματα που έκανε μέσα στο θέρετρο που της είχε αγορασει.

Η γερμανίδα καλλονή έβαφε το πρόσωπο της με μαύρη μπογιά και αναπαριστούσε τον Αλ Τζόνσον, έναν αμερικανοεβραίο τραγουδιστή που κατά τη διάρκεια του πολέμου διασκέδαζε τους αμερικανούς στρατιώτες..

Να σημειώσουμε πως οι παραστάσεις του τραγουδιστή ήταν απαγορευμένες στη Γερμανία

Η Ευα Μπράουν αυτές τις μεταμφιέσεις της έκανε την περίοδο που η εκστρατεία των Ναζί κατά των Εβραίων φούντωνε όλο και περισσότερο ενώ ένα ρατσιστικό σόου στη Γερμανία περιόδευε και προπαγάνδιζε την υπεροχή της Άριας φυλής.

Γιατί η Ευα Μπράουν έκανε ακριβώς ότι απαγορεύονταν εκείνη την περίοδο; Όπως αναφέρουν οι Τάιμς η Γερμανίδα απομονωμένη στο παλάτι της δεν είχε επαφή με τον έξω κόσμο και δεν ήξερε τι γινόταν ενώ μία άλλη εκδοχή λέει πως αισθανόταν ελεύθερη να χλεύαζει τις ναζιστικές επιθέσεις.

Αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία από κάτω υπήρχε η επιγραφή «Εγώ ως Αλ Τζόνσον» δεν ήταν η μόνη που βρέθηκε στο εξοχικό του Χίτλερ. Πλήθος φωτογραφιών στις οποίες η Ευα Μπράουν έπαιρνε πόζες γυμνή ή ημίγυμνη είδαν το φως της δημοσιότητας εκπλήσσοντας πολλούς. 


Σε μία από αυτές η Γερμανίδα ποζάρει γυμνή καλύπτωντας τα επίμαχα σημεία της με μία ομπρέλα ενώ σε μία άλλη φορούσε το μαγιό της και κρατούσε ένα τσιγγάρο στο χέρι.



ΠΗΓΗ: .star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...