Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

19/3/11

Πέντε υπέρβαρα άτομα..!! (3 videos)

Carol Yager (727κλ)


Με 727 κιλά ήταν πιο παχύ κυρία του κόσμου. Έχει επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ να χάσει περισσότερο βάρος με φυσικό τρόπο. 


Έχασε τα μισά κιλά της περίπου σε μόλις τρεις μήνες. Μια βακτηριακή λοίμωξη προκάλεσαι το δέρμα της να καταρρεύσει και εισήχθη στο κέντρο Hurley Medical Center.

Εκεί πέρασε τρομερό χρόνο μέχρι το θάνατό της. Η Carol Yager δεν ήταν σε θέση να σταθεί ή να περπατήσει επειδή οι μύες της δεν ήταν αρκετά ισχυροί. Πέθανε στη νεαρή ηλικία των 34. Κύρια αίτια του θανάτου της ήταν η νεφρική ανεπάρκεια, ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων και νοσογόνου παχυσαρκίας.






Jon Brower Minnoch (635κλ)

Όπως η Carol Yager, ο Job Brower άρχισαν να παίρνουν βάρος από την παιδική ηλικία. 

Στην ηλικία των 12 το βάρος του ήταν 132 κιλά. Παντρεύτηκε την Jeannette, μια γυναίκα με φυσιολογικό βάρος και είχε δύο γιους. 

Ο Minnoch εισήχθη στο νοσοκομείο για 16 μήνες όπου έχασε 419 κιλά, αλλά μετά από την απόρριψή τους, το βάρος του διπλασιάζεται. Δυστυχώς, πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου, 1983, σε ηλικία 42 ετών.



Manuel Uribe (597κλ)

Όπως και άλλα άτομα στην λίστα μας, ο Manuel Uribe έζησε επίσης μια σκληρή ζωή. Πέρασε 9 χρόνια στο κρεβάτι 2001 - 2009. 

Ακόμη παντρεύτηκε στο κρεβάτι με την Claudia στις 26 Οκτωβρίου 2008. 

Στο γάμο του, μιλούσε δυνατά και ξεκάθαρα σε όλους τους ανθρώπους λέγοντας «είμαι η απόδειξη που μπορείτε να βρείτε την αγάπη σε κάθε περίπτωση. Είναι όλα σχετικά με την πίστη. Έχω μια γυναίκα και είμαι ευχαριστημένος με τη ζωή μου ".








Walter Hudson (544κλ)

Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ο Walter ήταν παγιδευμένος στην πόρτα του δωματίου του. Η ομάδα διάσωσης έπρεπε να σπάσει τον τοίχο για να τον βγάλουν έξω. 

Αγάπησε την κατανάλωση τρωφίμων και έλεγε « Εγώ απλώς έφαγα και απόλαυσα ». Αν και ο ίδιος ανακοίνωσε το γάμο του, πέθανε λίγες εβδομάδες αργότερα.





Rosalie Bradford (544κλ)

Η Rosalie Bradford ήταν Foodaholic από την παιδική της ηλικία. Όπως και οι άλλες περιπττώσεις, κέρδισε βάρος σε μικρή ηλικία. 

Στην ηλικία των 14 το βάρος της ήταν 92 κιλά και 140 κιλά στην ηλικία των 15. Η Rosalie παντρεύτηκε και απέκτησε ένα γιό. Μετά το γάμο της, πέρασε τον περισσότερο χρόνο της στο σπίτι και κέρδισε περισσότερο βάρος. 

Όλα αυτά την έφεραν στην κατάθλιψη και προσπάθησε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας παυσίπονα. Το βάρος της τελικά μειώθεικε σε 136 κιλά. Πέθανε στις 29 του Νοεμβρίου 2006 στην ηλικία των 63 ετών.



ΠΗΓΗ: blindloop.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...