Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

24/2/11

Η Monopoly στα βήματα της ψηφιακής εποχής (video)

Ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια στον κόσμο, που είχε διατηρήσει τα χαρακτηριστικά του για περισσότερα από 70 χρόνια, εκσυγχρονίζεται και επιχειρεί να εναρμονιστεί με τα νέα ψηφιακά δεδομένα.



Οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να ξεχάσουν το "ζεστό" χρήμα, καθώς στη νέαMonopoly θα καθορίζονται όλα από έναν πύργο με υπέρυθρες ακτίνες που θα υψώνεται στη μέση και θα δίνει εντολές από ένα μεγάφωνο.

Έτσι, λέμε ουσιαστικά αντίο στα ζάρια και τα μετρητά, καθώς μία ηλεκτρονική κάρτα θα χρησιμεύει αντί μετρητών, ενώ ο πύργος θα είναι αυτός που θα διατάσσει πόσο πρέπει να προχωρήσει κάθε παίκτης.

Εκτός από αυτά, θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε και τις ζαβολιές, καθώς μέσω υπέρυθρων θα ελέγχεται και πόσο προχωρά κάθε παίκτης, με τον υπολογιστή να κατακεραυνώνει όποιον προσπαθήσει να κλέψει.

H Monopoly, που επινοήθηκε το 1935 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πέρασε στην ψηφιακή της μορφή. Η Monopoly Live παρουσιάστηκε στη Γιορτή Παιχνιδιών στη Νέα Υόρκη από την εταιρείαHasbro και πρόκειται να διατεθεί στην αγορά το Φθινόπωρο έναντι 50 δολαρίων.

Το ψηφιακό αυτό "λίφτινγκ" στην κλασική Monopoly, όπως επισημαίνουν από τη Hasbro, έγινε ώστε να ανανεωθεί η γοητεία της παλιάς και να προσελκύσει τις γενιές που έχουν "γαλουχιστεί" ψηφιακά.



Ανέβηκε από newsydotcom.


ΠΗΓΗ: .cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...