Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

5/2/11

Το ιπτάμενο χαλί δεν είναι παραμύθι!

Ότι διαβάζαμε στο παραμύθι χίλιες και μια νύχτα και βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας για ιπτάμενα χαλιά μάλλον δεν ήταν ψέματα.

Στην φωτογραφία είναι ο Νατοϊκός στρατιώτης DMITRY KOSTYUKOV που ανακάλυψε την ύπαρξη του ιπτάμενου χαλιού.

Μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως οι Κινέζοι αντέγραψαν τα αμερικάνικα βομβαρδιστικά STEALTH . Οι αμερικανοί είχαν την δυνατότητα με την κατασκοπία τους να έχουν στοιχεία μόνο της εξωτερικής αντιγραφής από τους ασιάτες ανταγωνιστές αεροπλάνα. 

Όμως το γεγονός δεν τους απογοήτευσε διότι μετά την ανακάλυψη από τον Νατοϊκό στρατιώτη DMITRY KOSTYUKOV ιπτάμενου χαλιού στην περιοχή Musa Qala του νοτίου Αφγανιστάν.

Ο στρατιώτης ένοιωσε έκπληξη και δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε μία παρέα Αφγανών να συνομιλούν καθισμένοι σε ένα χαλί που αιωρείται στον αέρα. Πλησίασε φιλικά την παρέα και προσπαθούσε με λογική να εξήγηση το παράξενο φαινόμενο.

Η πληροφορία μεταδόθηκε σαν αστραπή αμέσως στο αμερικάνικο αρχηγείο όπου έστειλαν κλιμάκιο επιστημόνων και έπιασαν αμέσως δουλειά στο να λύσουν τον γρίφο και να μπορέσουν να αντιγράψουν τις ιδιότητες του ιπτάμενου χαλιού

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...