Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

25/2/11

Τυφλός άνδρας τα έβαλε με διαρρήκτες!

Κι όμως αυτός ο άντρας τα κατάφερε.. Ο θαρραλέος Keith Jones, μπορεί να είναι τυφλός αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε σε τίποτα να τα βάλει με 2 άτομα που προσπάθησαν να κλέψουν το σπίτι του.

Ο 48χρονος άντρας, άκουσε τους διαρρήκτες να μπαίνουν και κατάλαβε με τις αισθήσεις του και σε ποιο μέρος του σπιτιού ήταν ακριβώς!

Μάλιστα, άρπαξε τον έναν από τους δύο άντρες όταν άκουσε τον ένα να λέει στον άλλο να φύγουν. Ο άλλος τότε το έσκασε και ο Keith Jones αναγκάστηκε να αφήσει ελεύθερο τον άντρα που είχε πιάσει επειδή έπρεπε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και δεν μπορούσε να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα.

Ο Keith, που έχει μείνει τυφλός από την ηλικία των 3 χρόνων, είπε πως “πρέπει να είναι οι χειρότεροι διαρρήκτες στον κόσμο καθώς δεν μπορούν να τα βάλουν ούτε με έναν τυφλό άνθρωπο”.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι “ήταν πολύ τρομακτικό καθώς δεν μπορούσα να τους δω αλλά δε θα τους άφηνα να ξεφύγουν με τίποτα”. Επιπλέον, ήταν σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς και λεπτομερή περιγραφή για τους δύο αυτούς ανθρώπους.

Η αστυνομία της περιοχής, έσπευσε να τον αποθεώσει λέγοντας ότι “έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήταν απίστευτα γενναία η πράξη του καθώς δεν μπορούσε να τους δει”. Και ριψοκίνδυνη θα προσθέταμε εμείς!


ΠΗΓΗ: .otherside.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...