Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

14/11/10

Το νέο official single του Michael Jackson! (ακούστε το)

Ντουέτο με τον Akon, από το πολυαναμενόμενο album του βασιλιά της ποπ, που κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου! Δείτε ακόμη και το tracklisting!


Σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση του επίσημου site του Michae Jackson:



Το πρώτο official single από το επερχόμενο album του Michael Jackson “Michael” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου στις 07.01 ώρα Ελλάδας. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Hold My Hand” και θα «βγει» πρώτα στο www.michaeljackson.com και μετά για digital sale.


Το “Hold My Hand”, είναι ντουέτο με τον Akon, ένα τραγούδι που ηχογράφησαν το 2007. Ένα χειρόγραφο σημείωμα του Michael, το οποίο ανήκει στο Estate του καλλιτέχνη ανέφερε την επιθυμία του να είναι το “Hold My Hand” ως το πρώτο single για το νέο του project. Ωστόσο το τραγούδι διέρρευσε σε ημιτελή κατάσταση το 2008. Ο Akon πρόσφατα ολοκλήρωσε τη νέα και τελική παραγωγή του “Hold My Hand”.


Ο Akon σχολίασε, “Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να ακούσει το ‘Hold My Hand’ όταν διέρρευσε πριν λίγα χρόνια. Είχαμε σοκαριστεί για αυτό. Αλλά ήρθε η ώρα. Τώρα το τραγούδι έφθασε στην τελική του μορφή και έχει γίνει εκπληκτικό, όμορφο και anthem. Είμαι πολύ περήφανος που είχα την τύχη να δουλέψω με τον Michael, ένα από τα είδωλά μου”.


Αυτό θα είναι το tracklisting του νέου του album:

1. Hold My Hand (Duet with Akon)
2. Hollywood Tonight
3. Keep Your Head Up
4. (I Like) The Way You Love Me
5. Monster (Featuring 50 Cent)
6. Best Of Joy
7. Breaking News
8. (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9. Behind The Mask
10. Much Too Soon


Ακούστε την πρώτη μορφή του "Hold My Hand":


ΠΗΓΗ: greek-radar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...