Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

4/11/10

4 λόγοι που μια γυναίκα πρέπει να βγει ραντεβού με έναν Gamer

 
Καλημέρα παιδιά! Πως πάει η ζωή?
 
Σήμερα θα θίξουμε το θέμα των Gamers και των γυναικών! Πολλές φορές το γυναικείο φύλο υποτιμά τις ικανότητες των Gamers αφού νομίζουν ότι όλη η ζωή τους είναι τα παιχνίδια και γενικότερα ο ψηφιακός κόσμος.
 
Αυτή η άποψη είναι λάθος! Αγαπητά κορίτσια θα σας πω 4 λόγους που αξίζει να βγείτε με ένα Gamer!
 

 

4. Ένας Gamer στρατηγικής ( RTS ) έχει άριστες ικανότητες διαχείρισης χρημάτων!
Όλα τα παιχνίδια στρατηγικής περιστρέφονται στην διαχείριση πόρων. Μπορεί να είναι χρυσός, psi, ξύλο κτλ.

Εαν υποθέσουμε ότι αυτή την ικανότητα την έχουν και στην πραγματική ζωή τότε μπορούν εύκολα να διαχειριστούν το χρόνο και το χρήμα σας ώστε να προγραμματίζετε πολύ εύκολα τις εξόδους σας , να ξέρετε οτι θα έρχεται να σας παίρνει στην ώρα που πρέπει και τέλος θα έχει πάντα ένα σχέδιο Β αν κάτι πάει στραβά με τα λεφτά!



 
3. Ένας Gamer Shoot 'em Up / FPS θα σας κρατήσει ασφαλής σε περίπτωση κινδύνου!
... Βετεράνοι παιχνιδιών όπως Counter Strike , HALO , Call of Duty κτλ. Αντανακλαστικά αίλουρου και πολύ πιθανόν να ξέρουν πως να δένουν και να λύνουν όπλα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες.

Όσο για τους εχθρούς... Μπορούν να εξολοθρεύσουν από ζόμπι μέχρι ναζί αλλά και ναζί-ζόμπι( ο χειρότερος συνδυασμός ! ) Το καλύτερο κομμάτι όμως ξέρετε ποιο είναι? Ότι αυτού του είδους οι Gamers έχουν πάντα τον εξοπλισμό και τα αντικείμενα για κάθε είδους έκτακτη κατάσταση. Παράδειγμα: Έσκασε το λάστιχο? 

Αυτος ο τύπος ανθρώπου θα έχει τα εργαλεία να φτιάξει το ίδιο το χαλασμένο λάστιχο , θα έχει και την ρεζέρβα αλλά θα έχει και ένα ασύρματο για να καλέσει ομάδα διάσωσης.


 

2. Ένας Gamer έχει αδυναμία στα ομαδικά παιχνίδια ( Multiplayer ).
Μην το πάρετε αυτό στραβά! Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αυτού του είδους ο Gamer έχει το συγκεκριμένο μότο " Δεν υπάρχει εγώ αλλά εμείς!" Μπορεί να φαίνεται εγωιστής ή / και ισχυρογνώμων αλλά αν δεν είναι μόνος του θα καταστρώσει σχέδια για όλη την ομάδα! 

Ο καθένας θα έχει το ρόλο του και θα πρέπει όλοι να κάνουν το κομμάτι τους για να πάνε όλα ρολόι! Ήμουν σε δίλημμα διότι ίσως αυτό δεν είναι από μόνο του "ατόφιος" λόγος και να συμπεριλαμβάνετε σε κάποιους απο τους παραπάνω αλλα τελοσπαντων.
 



1. Όλοι οι Gamers είναι καλοί με τα ... δάκτυλα!
Σε αυτό δεν θα σχολιάσω τίποτα! :P

 
Δρ. Φίλιππος

ΠΗΓΗ: blogotsarka.gr......gadget-akia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...