Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

14/10/10

Ήθελε να την αφήσει έγκυο με σύριγγα!

Μια γυναίκα, από τις ΗΠΑ, παντρεμένη σε λεσβιακό γάμο, συνελήφθη από την αστυνομία όταν προσπάθησε να εισάγει δια της βίας το σπέρμα του αδελφού της στην σύζυγο της!....

Η κυρία Stephanie Lighten πέταξε την σύζυγο της, Jennifer Lighten, στο καναπέ και προσπάθησε να την καταστήσει έγκυο χρησιμοποιώντας μια μεγάλη σύριγγα που περιείχε το σπέρμα του αδελφού της!

Η 26-χρονη γυναίκα, από την περιοχή Pittsfield του Massachusetts, είχε αποθηκεύσει το σπέρμα του αδελφού της σε ένα δοχείο και αποφάσισε να αφήσει έγκυο την σύζυγο της έστω και δια της βίας!


Η 33-χρονη έδωσε μάχη για να αντισταθεί στις προθέσεις της συντρόφου της με αποτέλεσμα να καταλήξουν έξω από το σπίτι τους.


Η κυρία Jennifer Lighten μπήκε στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγει ενώ η κυρία Stephanie Lighten έπεσε στην κυριολεξία πάνω στο καπό για να την σταματήσει.

Οι γείτονες που είδαν τις σκηνές βίας να ξετυλίγονται στην γειτονιά τους κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή.


Η αστυνομία συνέλαβε την Stephanie Lighten με την κατηγορία της οικογενειακής βίας αφού η σύζυγος της αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση για βιασμό!


ΠΗΓΗ:  dinatos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...