Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

27/10/10

Οι μύθοι του σεξ στις ταινίες

Το μέγεθος στο… χάσμα ανάμεσα στο σεξ των ταινιών και αυτό που γίνεται στην αληθινή ζωή είναι μεγάλο. Ιδού τι βλέπουμε επί της οθόνης και τι βιώνουμε στη πραγματικότητα.




Το σεξ στη πισίνα και κάτω από τη ντουζιέρα είναι υπέροχο. Λάθος! Οι ερωτικές περιπτύξεις στο χώρο της πισίνας είναι επικίνδυνες με την έννοια ότι το νερό δεν ευνοεί τη διείσδυση. Όσο για το ντους, δεν είναι τόσο ονειρικό όσο στις ταινίες. Το πάτωμα γλιστράει οπότε είναι λίγο απίθανο να κρατήσεις αντίσταση. Ενώ όπως και στη πισίνα, καταστρέφεται η λίπανση.



Οι γυναίκες ουρλιάζουν από χαρά και δοξάζουν τα Θεία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Μερικές φορές πράγματι η γυναικεία απόλαυση δε κρύβεται και εκφράζεται και λεκτικά. Αλλά συνήθως αυτό είναι μύθος.




Το ανδρικό μόριο βρίσκει από μόνο του το…δρόμο. Όχι, όχι και πάλι όχι. Περιστασιακά θέλει και ένα χέρι βοηθείας!




Ένα όργανο δεν φέρνει την άνοιξη! Αν νομίζουν οι αρσενικοί πως το μόνο που έχει ανάγκη η γυναίκα είναι αυτό που κρύβεται ανάμεσα στα πόδια τους είναι γελασμένοι. Έχετε τόσα πολλά άλλα εργαλεία στην εργαλειοθήκη σας ικανά να εκτοξεύσουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα-χέρια, δάχτυλα, στόμα, χείλη, γλώσσα…




Το σεξ είναι εκπληκτικό. Είναι υπέροχο, όντως. Αλλά μερικές φορές και άβολο με ανεπάντεχα συμβάντα. Στις ταινίες όλα είναι τέλεια ενορχηστρωμένα, η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφερετική.




Κρέμα σαντιγί, φαγώσιμα μπικίνι, σιρόπι σοκολάτας… Φανταστείτε μόνο πόσο κολλώδες θα γίνει το κρεβάτι, για να μην αναφέρουμε και εσάς! Άσε που θα σκέφτεστε και το καθάρισμα μετά




Οι γυναίκες κουλουριάζονται για ώρες μετά το σεξ. Και ποια δεν το κάνει και δεν το έχει ανάγκη! Αφού πρώτα όμως χάσουμε την ζεστασιά του κρεβατιού προς αναζήτηση των εσωρούχων. Για να ακολουθήσει στη συνέχεια η τουαλέτα, το τσιγάρο κλπ.



ΠΗΓΗ: newscity1.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...