Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

22/10/10

Φρίκη : Η Ιαπωνική Μονάδα 731

Η Μοναδα 731ηταν μια μυστική μονάδα του Ιαπωνικού Στρατού κατω απο την αδεια του τότε αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Χιροχίτο την περίοδο του Σινο-Ιαπωνικού πολέμου αλλα και για ολη την περίοδο του Β'Παγκοσμίου πολέμου. 


Προειδοποίηση : ΦΩΤΟ - ΣΟΚ





Η βαση της μονάδας αυτης βρισκόταν στην κατεχομενη Κίνα αλλα ειχε και παρακλαδια σε αλλες περιοχες οπως την Σιγκαπουρη. Η Περίοδος δράσης αυτης της μυστικής μοναδας ηταν απο το 1930 ως το 1945.Αντικείμενο αυτης της Μυστικής μονάδας ηταν η πραγματοποίηση καθε λογης πειράματων πάνω στον Ανθρώπινο οργανισμό για την ανάπτυξη νεων οπλων , φαρμάκων αλλα και την αντιμετωπιση διαφόρων ασθενειών.





ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Η Μοναδα 731 με ενα ειδικο προγραμμα το πρόγραμμα "Maruta" ( κορμός ) συγκέντρωσε εναν μεγαλο αριθμό Ανθρωπων που περιλάμβανε τόσο τον Ντοπιο Κινέζικο Πλυθυσμό οσο Αιχμαλωτους πολέμου ,Πολιτικούς Κρατούμενους και εγκληματίες κοινού ποινικου δικαιου.





Τα ατομα αυτα ηταν Αντρες , Γυναίκες και παιδιά ολων των Ηλικιών.Οι Επιστήμονες της Μοναδας 731 πραγματοποιούσαν "κτηνώδεις" και "Βάρβαρα" πειραματα πανω στους Ανθρώπους Αυτους.



ΤΑ "ΚΤΗΝΩΔΗ" ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ


Οι χειρούργοι και επιστημονες της Ιαπωνικης μονάδας 731 Χειρουργουσαν τους Αιχμαλωτους χωρις Αναισθητικό και ενώ ηταν πλήρως σε Αντιληψη του τι συνεβαινε.Αφού πρωτα τους μολυναν με διαφορες ασθένειες στην συνεχεια τους τεμαχιζαν ζωντανούς και τους αφαιραισαν τα ζωτικά οργανα για να τα εξετασουν.





Οι Ιαπωνες επιστημονες της μοναδας 731 πιστευαν πως θα επρεπε τα Πειραματόζωά τους να ειναι ζωντανα οταν θα τους αφαιρούσαν τα Ζωτικά οργανα επειδή αν το εκαναν σε Νεκρους Ανθρωπους η αποσύνθεση θα επηρέαζε τα συμπερασματά τους.Για αυτό τους χειρουργούσαν Ζωντανους.Τετοιου ειδους χειριυργειά εγιναν επισης σε παιδια΄, Βρέφη αλλα και σε εγκυους γυναικες.




ΦΡΙΚΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Ορισμενες φορές οι Επιστημονες της Μοναδας 731 πειραματιζόταν με τους ζωντανους Αιχμαλωτους Ασθενεις τους.Αφου τους Ακρωτηριάζαν χωρις αναισθησια τοποθετουσαν τα τεμαχισμενα μελη σε αλλη θεση του σωματος πχ το αριστερό χερι στην δεξια μεριά για να δουν τα αποτελεσματα.Καποιες αλλες φορές παγωναν το χερι ή το ποδι ενος Θυματος για να πάθει γαγγραινα και να την μελετησουν.





Σε αλλους παλι τους Αφαιρουσαν τον μισό Εγκεφαλο για να δούν τις επιπτωσεις στην συμπεριφορά ενω σε καποιες περιπτωσεις τοποθετουσαν τον οισοφαγο των Ανθρωπων στην θεση του Εντερου αλλα και το Αντιστροφο για να δουν πως λειτουργουν τα οργανα σε διαφορετικη θέση.Σε αλλες περιπτωσεις μολυναν τους ασθενείς με διάφορες ασθενειες οπως συφιλη , πανωλη , χολέρα , πανουκλα και βλεννόρροια και αλλες ασθενειες για να μελετήσουν της επιπτώσεις τους.




ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Αλλου ειδους πειραματα που πραγματοποιουνταν στην Μονάδα 731 ηταν να αφηνουν τους Αιχμαλωτους Νηστικούς για να δουν πόσο μπορεί να αντεξει ο Ανθρωπος χωρίς τροφή πριν Πεθανει.Επίσης τους Κρεμουσαν ανάποδα για να δούν πόση ώρα μπορεί να μεινει ετσι ο Ανθρωπος μέχρι να ερθει ο Θανατος.





Τους πετουσαν μέσα σε δεξαμενές με νερο για να διαπιστωσουν πως μπορεί καποιος να πνιγεί ή τους θαβαν ζωντανους για του ίδιο λόγο.Δεν ηταν λιγες οι περιπτώσεις που τοποθετούσαν Ανθρωπους σε μηχανήματα που περιστρεφονταν και τους αφηναν εκει να περιστρεφονται ωρες ολοκληρες για να μελετησουν την φυγόκεντρος δυναμη.



ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ

Οι Υπευθυνοι της μοναδας 731 πραγματοποιούσαν επίσης και στρατιωτικά πειραματα πανω στους ατυχους αιχμαλωτους.Τους εδεναν και τους τοποθετουσαν μια χειροβομβιδα για να δουν τι ζημιά μπορούσε να προκαλέσει στον Ανθρωπο οταν αυτήν ανατιναζόταν. Ανθρωποι στόχοι χρησιμοποιηθηκαν για να δοκιμαστούν Φλογοβόλα και βόμβες αλλα και χημικά οπλα.




ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΨΥΛΛΟΥΣ

Σε πολλες περιπτωσεις η Μοναδα 731 χρησιμοποίησε μολυσμενους ψυλους με πανωλη που εκτρέφονταν στα εργαστήρια τους τους οποίους τους απελευθέρωναν με πτησεις αεροπλανων πάνω απο κινεζικες πόλεις για να μελετησουν την επίπτωση της ασθένειας πανω στον γενικο πλυθυσμό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Πολλοί από τους επιστήμονες που εμπλέκοταν στην Μονάδα 731 ειχαν εξέχουσα σταδιοδρομία μετα το τέλος του πολέμου στην πολιτική, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τις επιχειρήσεις, και την ιατρική. Ορισμένοι συνελήφθησαν από τις σοβιετικές δυνάμεις ενω αλλοι παραδόθηκαν στις δυνάμεις Αμερικής.




ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Συμφωνα με μια Εκθεση του 2002 ο αριθμός των Θανάτων απο τα πειραματα της Μοναδας 731 ηταν περίπου 600.000 Ανθρωποι.





www.troktikaras.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...