Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

5/3/11

Τα poltergeist δεν τους άφησαν σε ησυχία…



Ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να ξοδέψει περίπου 3.000 λίρες στις διαμονές του σε ξενοδοχεία μετά τη φυγή του από το στοιχειωμένο σπίτι που έμενε προηγουμένως.



Πρόκειται για το Γάλλο μουσικό Jean Marc Mariole και τη γυναίκα του Charlotte οι οποίοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο σπίτι τους στο Frodsham, στην περιοχή Cheshire στη βορειοδυτική Αγγλία.

Ξαφνικοί θόρυβοι μέσα στη νύχτα, orbs και απότομες κινήσεις αντικειμένων είναι μερικά από τα παράξενα που κατέγραψε η CCTV κάμερα που τοποθέτησε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβαινε.



Το σπίτι που έμενε το ζευγάρι βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο σημεία όπου σημειώθηκαν κατά το παρελθόν δύο αυτοκτονίες. Οι Jean Marc και Charlotte μετακόμισαν στο διαμέρισμα τον περασμένο Απρίλιο και μετά από 4εις βδομάδες ξεκίνησαν κάποια αλλόκοτα πράγματα, όπως παράξενοι ήχοι μέσα στο σπίτι, «ιπτάμενα» orbs και αιωρούμενα σεντόνια!

Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, το ζευγάρι αναγκάστηκε να μετακομίσει μέσα στη νύχτα σε κοντινό ξενοδοχείο προκειμένου να αποφύγει τα «ταραχοποιά» στοιχεία του σπιτιού του.

«Παράθυρα και πόρτες ανοιγοκλείνανε μόνες τους, ειδικά όταν βρισκόμουν στο μπάνιο. Ακόμα και η κουρτίνα του μπάνιου κουνιόταν από μόνη της χωρίς να υπάρχει κάποιο ανοικτό παράθυρο να πραγματοποιεί ρεύμα αέρος», δήλωσε έντρομη η Charlotte.


Οι Jean Marc και Charlotte

Διάφορα αντικείμενα μετακινούνταν και αλλάζαν θέση ενώ ο Jean Marc ένιωθε πολλές φορές την παρουσία κάποιου τρίτου στο χώρο, όταν ο ίδιος έπαιζε πιάνο.

Ένα βράδι, το ζευγάρι τρομοκρατήθηκε πάρα πολύ όταν αντίκρισε τα σεντόνια από τα κρεββάτια να αιωρούνται και να πέφτουν μετά ελεύθερα προς τα κάτω.

Η κάμερα που είχε τοποθετήσει μέσα στο σπίτι κατέγραψε δεκάδες orbs μέσα στα δωμάτια στο σκοτάδι.

«Βλέπαμε συνεχώς μαύρες σιλουέτες στους τοίχους και ακούγαμε φωνές το βράδι. Μερικές φορές ακουγόταν σαν έναν άνδρα να κλαίει», είπαν.


Το διαμέρισμα όπου σύμφωνα με το ζευγάρι σημειώνονται συνεχώς πολύ περίεργα πράγματα…

«Ξοδέψαμε 18.000 λίρες για το σπίτι και περίπου 3.000 λίρες στα ξενοδοχεία, και τώρα αναγκαζόμαστε να το εγκαταλείψουμε. Ίσως μετακομίσουμε πίσω στη Γαλλία για να βρούμε επιτέλους την ησυχία μας».

Το ζευγάρι ζήτησε πολλές φορές τη βοήθεια των γειτόνων του αλλά και τη βοήθεια ειδικών ερευνητών φαντασμάτων (μέχρι και εξορκιστών) αλλά χωρίς αποτέλεσμα…


ΠΗΓΗ:weirdnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...