Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

22/3/11

Πράγματα που δεν πρέπει να πωλούνται online

Το να αγοράζετε πράγματα στο διαδίκτυο είναι εύκολο αλλά και διασκεδαστικό. Ψάχνοντας εκτός από τα γνωστά υπολογιστές,βιβλία, έπιπλα μπορείτε να βρείτε και μερικά πολύ περίεργα αντικείμενα.


Για παράδειγμα δεν είναι μακρυά ο καιρός που στο Ebay κάποιος είχε βγάλει σε δημοπρασία μεταχειρισμένα κοστούμια hazmat, κάποιος άλλος ένα κομμάτι φρυγανιάς που έμοιαζε με φάντασμα, κάποιος άλλος τον τερματοφύλακα της ομάδας του (μέχρι να το καταλάβουν από το Ebay και να το κατεβάσουν, είχε δεχτεί και αρκετές προσφορές).


 Στο Amazon μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα εσώρουχα ενώ κάποιες ιστοσελίδες πουλούν ακόμη και ζωντανά ζώα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να πωλούνται on-line..

=========================================================

Κουτί επιβίωσης από αρκούδες

Μέσα από online κατάστημα όπλων, μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα αυθεντικό Smith Wesson μαζί με ένα κιτ επιβίωσης.Τι πιο λογικό; Αν είστε το είδος του ατόμου που αγοράζει όπλα στο διαδίκτυο είστε επίσης και στόχος για επιθέσεις αρκούδας. 

Το κιτ περιλαμβάνει ένα όπλο το οποίο, σύμφωνα με την περιγραφή, είναι πολύ ευκολότερο να το χρησιμοποιήσετε όταν δέχεστε επίθεση, ενώ κοιμάστε στον υπνόσακο σας.Εκτός από το πυροβόλο όπλο το κιτ περιλαμβάνει μια σφυρίχτρα, ένα πριόνι και διάφορα εργαλεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να σας ζεστάνουν, όπως μια κουβέρτα και εργαλεία για να ανάψετε φωτιά. 

Και φυσικά υπάρχει και το δώρο από το κατάστημα στους πελάτες που θα κάνουν την αγορά του κουτιού επιβίωσης…Ένα αντίγραφο του βιβλίου «Οι επιθέσεις αρκούδας του αιώνα – Αληθινές Ιστορίες θάρρους και επιβίωσης»

=========================================================

Ένα πτώμα

Ευτυχώς ή δυστυχώς το πτώμα δεν είναι αληθινό. Είναι φτιαγμένο από λάτεξ αλλά η υφή του πλησιάζει πολύ την υφή ενός πραγματικού πτώματος. Για 500 δολάρια είναι δικό σας μέσω online παραγγελίας.Η ιστοσελίδα μας διαβεβαιώνει ότι έχει δοθεί ειδική μέριμνα στο δέρμα, τα ρουθούνια αλλά και τα νύχια του πτώματος, εξασφαλίζοντας έτσι ότι το «πτώμα» θα τρομάξει πολύ όποιον το αντικρίσει.

=========================================================

Ένα αεροπλάνο

Οι τιμές για τα αεροπλάνα θα σας τρομάξουν αλλά μην ανησυχείτε.. η ιστοσελίδα Shopper Online θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς θα πάρετε ένα δάνειο και τι φόροι πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε έτσι το αγαπημένο σας αεροπλάνο.Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από διάφορα είδη αεροσκαφών έτσι ώστε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας. Υδροπλάνα αν έχετε ένα πρόβλημα με την προσγείωση, πολεμικά αεροπλάνα του Παγκόσμιου Πολέμου αν δεν τα πάτε καλά με τους γείτονες σας, ακόμη και πυροσβεστικά για την περίπτωση που ζείτε κοντά σε δάσος..

=========================================================

Ουράνιο

Δεν είναι αστείο δυστυχώς. Υπάρχει ιστοσελίδα μέσα από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε Ουράνιο.. Ξέρετε.. Ουράνιο, ραδιενέργεια..Ιαπωνία.. αυτό. Μόνο με 17 δολάρια παίρνετε ένα κομμάτι μεταλλεύματος σπίτι σας για προσωπική σας χρήση, αλλά λόγω μεγέθους (και τιμής) έχει χαμηλή ραδιενέργεια.

 Για καλύτερα αποτελέσματα Θα πρέπει να πάτε για το μεγάλο κομμάτι μεταλλεύματος που θα σας κοστίσει 200 δολάρια, εγγύηση για υψηλή ακτινοβολία.Το πραγματικά τρομακτικό γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει sold out ραδιενεργών μεταλλευμάτων στο site, που σημαίνει ότι κάποιοι εκεί έξω έχουν ποσότητες ουρανίου, μόνο και μόνο επειδή είχαν μια σύνδεση στο internet.

=========================================================

Τανκς


Λοιπόν αν κάποιος εκεί έξω έχει ουράνιο, μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ένοπλη σύγκρουση. Για μόνο 1200 δολάρια μπορείτε να οδηγήσετε ένα τανκς μαζί με το πλήρωμα του και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε περί πολέμου.Αφού εκπαιδευτείτε στον χειρισμό του μπορείτε να αγοράσετε και ένα για το σπίτι σας φυσικά.. αρκεί να είστε πολίτης Ηνωμένου Βασιλείου.Υπάρχει ιστοσελίδα που θα σας το πουλήσει με την επίδειξη όμως της Βρετανικής ταυτότητας σας και μιας πιστωτικής με μεγάλο πιστωτικό όριο.

=========================================================

Εμπειρία James Bond

Αν λατρεύετε τον James Bond και τις ταινίες του η εταιρία BlueFish μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε στο πετσί του ήρωα για μια εβδομάδα. Θα σας δοθεί μια αποστολή και θα πρέπει να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο για να την φέρετε εις πέρας. 

Φυσικά κακοί θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας αλλά οι όμορφες και σέξι συνεργάτιδες σας θα σας δώσουν το απαραίτητο χέρι βοήθειας για να την ολοκληρώσετε..


Σε περίπτωση που ο James Bond δεν είναι ο ήρωας σας, η εταιρεία έχει και άλλες λύσεις.. Μπορείτε κάνετε ένα γύρο με φόρμουλα, να βουτήξετε για να επισκεφθείτε τον Τιτανικό, ή ακόμη και να πατήσετε το πόδι σας στο Έβερεστ.

=========================================================

Ρωσίδες νύφες δι ‘αλληλογραφίας

Ο «αγρότης μόνος ψάχνει» έχει ανταγωνιστή.. Όχι μια αλλά πολλές ιστοσελίδες στο Ίντερνετ. Μέσα από on-line καταλόγους της Ανατολικής Ευρώπης μπορείτε να βρείτε την σύντροφο της ζωής σας.Οι ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι dating sites θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τη γυναίκα που διαλέξατε και θα αναλάβουν όλη τη γραφική εργασία που απαιτείται για να την παραλάβετε από το αεροδρόμιο.Φυσικά με πολύ υψηλό αντίτιμο..

=========================================================

Ανιχνευτής εκρηκτικών

Δέματα σας στέλνουν; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το μεγάλο δέμα που μόλις παραλάβατε περιέχει εκρηκτικά; Υπάρχει λύση..Μέσο ιστοσελίδας μπορείτε να αγοράσετε το προσωπικό σας κιτ ανίχνευσης εκρηκτικών για καλό και για κακό..

=========================================================

Κουτί εργαλείων ταρίχευσης

Για οκτώ δολάρια μπορείτε να αγοράσετε το δικό κουτί εργαλείων ταρίχευσης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πώλησης τους αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται από ιατροδικαστές για να βαλσαμώνουν ανθρώπους. 

Το σετ περιέχει: 2 καπάκια ματιών, 2 βελόνες για το κλείσιμο του στόματος, ένα τροκάρ, ένα εργαλείο δοντιών .Περιλαμβάνεται επίσης μια ετικέτα σε κάθε τσάντα που γράφει: «Παρακαλούμε μην το δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε πόνο προκαλέσετε»

=========================================================

Ανθρώπινο Κρανίο

Εάν κανένα από τα στοιχεία που μέχρι τώρα διαβάσατε δεν έχει ικανοποιήσει την νοσηρή ανάγκη σας για νεκρά πράγματα, ίσως ένα πραγματικό ανθρώπινο κρανίο θα μπορούσε να βοηθήσει. Υπάρχει online κατάστημα που προσφέρει πραγματικά ανθρώπινα κρανία.Μπορείτε επίσης να αγοράσετε σε μορφή προσφοράς ένα θιβετιανό διακοσμημένο κρανίο μόνο για 1500 δολάρια, ένα έργο τέχνης αρκετά εντυπωσιακό.

=========================================================

Ιδιωτικό νησί

Σε περίπτωση που κουραστήκατε από την κυβέρνηση μας και διαθέτετε την κατάλληλη οικονομική επιφάνεια φυσικά (Έλληνας Κροίσος με 6 γράμματα..) γιατί να μην αγοράσετε το δικό σας μικρό νησί να βρείτε την ησυχία σας.Αν ενδιαφέρεστε υπάρχουν ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε. Φυσικά όχι (ακόμη) στην Ελλάδα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…


ΠΗΓΗ: www.dinfo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...