Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

23/3/11

Γυναίκες κάνουν διαίτα με σκυλοτροφή

Η Alison Weiner και η Hanna Mandelbaum, συνεργάτες στην εταιρεία «Evermore Pet Food», θα φάνε τη σκυλοτροφή τους για έναν ολόκληρο μήνα, σε μία προσπάθεια να να πειστεί ο κόσμος ότι το προϊόν τους είναι 100% οργανικό και υγιές!

Η 30χρονη Hanna και η 38χρονη Alison θέλουν να δείξουν πως τα τρόφιμα της εταιρείας τους, που μοιάζουν με μείγμα από τσίλι και φτιάχνονται με κρέας από κοτόπουλο και αγελάδες που ανατρέφονται σε αγροκτήματα και αγοράζονται από αγορές υψηλής ποιότητας, είναι εντελώς απαλλαγμένα από αντιβιοτικά και ορμόνες.

Σύμφωνα με το δίδυμο «πολλά τρόφιμα κατοικίδιων ζώων υποστηρίζουν ότι μπορούν να φαγωθούν από ανθρώπους, αλλά καμία από εκείνες τις επιχειρήσεις δεν τα έβαλε στο στόμα τους», έτσι οι συγκεκριμένες κυρίες έχουν αποφασίσει να δεχθούν την πρόκληση και να φάνε τη σκυλοτροφή τους για έναν ολόκληρο μήνα, τεκμηριώνοντας το γεγονός μέσω της ιστοσελίδας τους.


Η Alison Wiener που είναι επίσης σεφ, λέει πως δεν θα μπορούσαν να τρώνε ασταμάτητα αυτήν την σκυλοτροφή, μιας και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες σε θρεπτικές ουσίες απ’ ότι τα σκυλιά, τα οποία χρειάζονται περισσότερη πρωτεΐνη. 

Παρ’ όλα αυτά θα τρώνε την σκυλοτροφή τουλάχιστον μία φορά τη μέρα και όταν δεν θα καταναλώνουν το προϊόν που οι ίδιες έφτιαξαν, θα τρώνε συγκεκριμένα συστατικά, τα οποία στην πραγματικότητα βρίσκονται στην σκυλοτροφή, όπως είναι οι γλυκοπατάτες, το κατσαρό λάχανο, τα blueberries και η ρόκα.

Αν και αναγνωρίζουν πως το «Evermore dog food» δεν είναι ακριβώς και η μεγαλύτερη λιχουδιά για εμας τους ανθρώπους, οι δύο τολμηρές κυρίες λένε ότι «πραγματικά δεν είναι και τόσο άσχημο γευστικά».


ΠΗΓΗ: .otherside.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...