Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

2/3/11

Απέκτησε το 13ο παιδί του σε ηλικία 72 ετών


Πέρσι είχε 12 παιδιά. Φέτος τον Ιανουάριο απέκτησε το 13ο του. Αν αυτό το γεγονός σας προκαλεί έκπληξη, τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι ο πατέρας είναι 72 χρονών.

Ο λόγος για τον Richard Roden από το Walsall, West Midlands στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος πέρσι είχε τη χαρά να αποκτήσει δίδυμα κορίτσια , την Ruby και την Emily, και να γίνει ο γηραιότερος πατέρας διδύμων.

Φέτος, η 26χρονη γυναίκα του Lisa, ναι καλά διαβάσετε, είναι 46 χρονών νεότερη του, έφερε στη ζωή ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια, την Madison.

Ο ίδιος ο Richard Roden αποκαλύπτει ότι στο σεξ αισθάνεται σαν εικοσάρης ενώ δεν έχει πάρει ποτέ του Viagra. Μάλιστα η σύλληψη έγινε σε όλες τις περιπτώσεις με φυσιολογικό τρόπο. Ο ηλικιωμένος έχει κάνει τρεις γάμους ενώ προσέχει τη διατροφή του, δεν καπνίζει και δεν καταναλώνει αλκοόλ.


Από την πλευρά της η γυναίκα του Lisa δηλώνει ότι παρόλη τη μεγάλη διαφορά στην ηλικία τους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση τους και ότι ο Richard είναι πολύ καλός πατέρας. «Είμαστε όπως οποιοδήποτε άλλο ερωτευμένο ζευγάρι».



ΠΗΓΗ: .onlycy.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...