Change Text Size
Small Medium Large Larger Largest

25/2/11

Δελφίνι ''έσωσε'' doberman (video)

Ένα 11χρονο Doberman παγιδεύτηκε για περισσότερο από 15 ώρες σε ένα κανάλι ανοιχτά της Νότιας Bahama Λεωφόρο στο Marco Island της Φλόριντα.

Χρωστάει τη ζωή του σε ένα δελφίνι που πιτσιλούσε και έκανε φασαρία μέχρι ένας κοντινός γείτονας αντέδρασε.
Ο Turbo, που ανήκει στην Cindy Burnett, γλίστρησε μέσα από μια ανοιχτή πόρτα φράχτη  την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου, λίγο μετά το βράδι.

 Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας, θεωρείται ότι έχει πέσει στο κανάλι.

Λίγο πριν το γεύμα, η αστυνομία έλαβε κλήση από έναν κάτοικο της Νότιας Bahama ο οποίος είπε ότι θα διασώσει ένα σκυλί από ένα κανάλι, αφότου είχε ακούσει και δει ένα δελφίνι κάνοντας «πολύ θόρυβο». Ο σκύλος ήταν σε θέση να σταθεί σε κάποια αμμουδιά, λόγω της χαμηλής παλίρροιας.

Η αστυνομία κάλεσε την Burnett για να της πει ότι το σκυλί είχε βρεθεί και η Burnett έσπευσε στην περιοχή. Είχε προετοιμάσει μερικές αφίσες ζητώντας από τους ανθρώπους να κοιτάξουν για το κατοικίδιο της. «Είχε ρίγος, και ήταν αφυδατωμένο, και είχε κάποιες περικοπές στα πόδια του, υποθέτω από την προσπάθεια να πηδήξει έξω", δήλωσε ο Burnett.

Είπε ακόμα ότι ξέχασε να πάρει το όνομα του γείτονα. «Είμαι τόσο ευγνώμων», είπε. "Μου είπε πως το δελφίνι είχε προσελκύσει την προσοχή του από εκτινάξεις, κάνοντας θορύβους και γενικά προκαλώντας φασαρία μέσα στο νερό. Νομίζω ότι είναι απλά ένα θαύμα », δήλωσε. "Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτούς τους ανθρώπους."







ΠΗΓΕΣ: arbroath.blogspot.com
                www.nbc-2.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...